LlaMBReCs lLUMiNosOs

Auto edició d’una guia d’electricitat bàsica destinada als que és volen iniciar en el electro tèxtil puguin assolir els coneixements bàsics per entendre les basses de la electricitat.

Està composada:

1 llibret teòric on s’expliquen les característiques i funcions dels components d’un circuït, com interactuen i organitzar-los.

1 kit pràctic per elaborar un circuit bàsic en un bastidor. Inclou : llibret amb les instruccions pas a pas, 1 bastidor, tela de cotó amb el circuït imprès, 1 LED, pila de botó de 3 volts, 1 resistència 1k Ω, fil conductor, fil no conductor, 1 interruptor actuant, 1 rectangle de feltre gran, 1 rectangle de feltre petit

1 kit pràctic per elaborar una guinarda de ganxet il·luminada amb leds, disponible en tres colors : vermell, verd i blanc. Inclou : llibret amb les instruccions pas a pas, 1 bastidor, tela de cotó amb el circuït imprès, 5 grams de cotó de 4 mm, 5 LEDs, 1 pila de 3 volts, fil conductor, fil no conductor, 1 interruptor actuant, 1 estel de feltre, 2 1/2 Estels de feltre.

fItXA

auto edició lliure
desembre del 2016
#auto edició #comunicació #tèxtil